Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Verzamelloonstaat Belastingdienst BES online beschikbaar

MAANDAG, 18 JUNI 2012

KRALENDIJK — Werkgevers kunnen nu hun Jaarwerk 2011 elektronisch indienen via de website van de Belastingdienst Caribisch Nederland. De Belastingdienst heeft daartoe een online Verzamelloonstaat ontwikkeld.

Het digitale portaal is sinds begin juni beschikbaar. Werkgevers op Saba, St. Eustatius en Bonaire krijgen ruim de tijd om hun Jaarwerk 2011 in te dienen. De gegevens dienen vóór 1 september 2012 bij de Belastingdienst te zijn.

De Belastingdienst heeft de online Verzamelloonstaat laten ontwikkelen om werkgevers en de Belastingdienst in staat te stellen om efficiënter te werken.

Inhoudingsplichtigen hebben een brief ontvangen met een uitnodiging en een machtigingsformulier. Ook ontvangen ze informatie over de manier waarop ze toegang kunnen krijgen tot de beveiligde internetomgeving van de online Verzamelloonstaat.

Bij de Belastingdienst is Michèle Knuf het aanspreekpunt voor vragen over deze online-faciliteit. Zij maakt deel uit van het projectteam.

Michèle Knuf toont de inlog-pagina van de online Verzamelloonstaat.

Share this page:
« Back
Back to Top