Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Surinaamse regering komt met subjectsubsidie

DE WARE TIJD:

28/09/2012

Paramaribo – Kansarmen in de samenleving zullen door de overheid gesubsidieerd worden. De regering heeft deskundigen aan het werk gezet om de populatie die subjectsubsidie gaat ontvangen te definiëren en identificeren. Dat heeft president Desi Bouterse vandaag gezegd tijdens zijn jaarrede in het parlement.

Tijdens de buitengewone zitting van de volksvertegenwoordiging gaf hij aan, op “zeer korte termijn” de bevindingen van de deskundigen te zullen ontvangen. Binnen afzienbare tijd wil de regering de adviezen overnemen en het subsidieprogramma aanvangen.
Het welzijnsbeleid wordt omgebogen. ‘Van armenzorg naar duurzame voorspoed’, wordt het motto bij de uitvoering van dit beleid. In totaal heeft de regering op de begroting-2013 SRD 300 miljoen ingeruimd voor het uitvoeren van op armoedebestrijding gerichte programma’s.-.

Share this page:
« Back
Back to Top