Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Registratie eerste aanzet Arubaans ouderensteunpunt

WOENSDAG, 28 AUGUSTUS 2013

ORANJESTAD — Er is een telefoonlijn geopend waar ouderen, 60-plussers, zich kunnen registreren en tegelijkertijd informatie en advies kunnen inwinnen.

Directie Sociale Zaken, waar de telefoontjes binnenkomen, wil graag in kaart brengen wie de doelgroep is voor haar aparte afdeling 60-plussers. Dit legt minister van Sociale Zaken, Michelle Hooyboer-Winklaar (AVP), vanochtend uit tijdens een persconferentie. De minister verklaart dat Directie Sociale Zaken door middel van een reorganisatie tot verschillende afdelingen is gekomen die gericht zijn op specifieke doelgroepen, waaronder dus de ouderen. De insteek is om de klant en de serviceverlening voorop te stellen en uit onderzoek blijkt dat er behoefte is aan een steun- en informatiepunt voor deze groep. Om eerst te identificeren wie tot deze doelgroep hoort, is het telefoonnummer 587-0657 in het leven geroepen. Ook kan men langsgaan op het kantoor in Tanki Flip (ex-De Schakel College) om zich te registreren. Amigoe schreef 13 augustus al dat de behoefte aan een centrum in het Jaarverslag Sociale Zaken 2012 is vastgesteld en dat het doel is dit verder uit te werken.

Bron: Amigoe, Aruba

Share this page:
« Back
Back to Top