Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Project integriteit Bonaire krijgt vervolg

DONDERDAG, 26 SEPTEMBER 2013

KRALENDIJK — Het project Bevordering Integriteit van het Openbaar Lichaam Bonaire zal de komende maanden een vervolg krijgen. Doel van het project is om na inventarisatie en analyse van de huidige situatie aanbevelingen te doen voor de bevordering van integriteit op het eiland.

Bonaire is het eerste eiland dat op constructieve en interactieve wijze werkt aan integriteitsbeleid. Na een energieke start op 5 april jongstleden kwamen de activiteiten op een laag pitje te staan, in afwachting van activering van de projectkerngroep en projectadviesgroep.

Het Bestuurscollege en de gezaghebber hebben nu groen licht gegeven voor de continuering van het project.

De projectkerngroep zal de activiteiten hervatten. In deze groep hebben zitting Edith Strauss-Marsera en Valdemar Marcha. Jaime Saleh, Evert Piar, Nico Schoof en Allan Hoekstra vormen de projectadviesgroep. De projectkerngroep staat onder leiding van Valdemar Marcha. Binnenkort start de groep met de activiteiten in de wijken.

Uiteindelijk doel van het project is om op een constructieve en integrale wijze een bijdrage te leveren aan de bevordering van de integriteit binnen het bestuur van het Openbaar Lichaam Bonaire.

Bron: Amigoe, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top