Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Politiekorps Curacao ingelicht over toekomst

VRIJDAG, 19 JULI 2013

WILLEMSTAD — De eerste informatiesessies voor het Korps Politie inzake de aanstaande veranderingen binnen de organisatie vonden gisteren plaats. Dit gebeurde onder leiding van politiecommissaris Rudsel Martina en organisatieadviseur/verandermanager Alvin Daal.

Op 2 mei van dit jaar gaf de minister van Justitie ‘groen licht’ voor implementatie van een verandertraject binnen het politiekorps. Veranderingen die onder andere te maken hebben met de gewijzigde staatkundige structuur van het land Curaçao, maar ook met aangelegenheden die voor het korps zelf van belang zijn. Het belangrijkste doel is om in de toekomst meer en meer te gaan werken op basis van deskundigheid en kwaliteit. Om dit mogelijk te maken moet er stevig geïnvesteerd worden in de ontwikkeling van het eigen personeel.

De bijeenkomst werd goed bezocht

De voorbereidingen voor het invoeren van deze veranderingen zijn inmiddels achter de rug. Nu is het tijd de veranderingen ook daadwerkelijk te implementeren. Daar zijn deze informatiesessies voor bedoeld. Om uit te leggen wat er gaat veranderen, wat deze veranderingen betekenen en om ruimte te maken voor vragen en suggesties. Deze bijeenkomsten zullen op regelmatige basis plaatsvinden gedurende het implementatieproces.

Bron: Amigoe, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top