Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

‘Organisaties voor patiënten moeten gehoord worden’ op Bonaire

26-06-2013

CURAÇAO – Stichting Patiëntenbelangen BES doet een oproep aan alle patientenorganisaties op Bonaire om zaterdag een vergadering bij te wonen. De vergadering is bedoeld om de inrichting en uitvoering van de zorgverzekering voor deze eilanden verder vorm te geven.

Uit de beoogde wijziging van het zorgverzekeringsstelsel voor de BES-eilanden blijkt volgens Stichting Patiëntenbelangen BES dat het standpunt en de belangen van de patiënt daarbij niet zijn vertegenwoordigd. De stichting wil helpen bevorderen dat de noden en belangen van alle groepen van patiënten op onze eilanden op een deugdelijke manier worden meegewogen bij de besluitvorming.

Info
De vergadering wordt gehouden op zaterdag om 10.00 uur in het Jeugdhuis Jong Bonaire. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met George Soliana: spb.bes@gmail.com of per telefoon nr. 786 0634

Bron: Versgeperst, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top