Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Optimisme over bouw nieuw ziekenhuis op Curacao

ZATERDAG, 06 JULI 2013

WILLEMSTAD — De commissie die advies moet uitbrengen over de bouw van het nieuwe ziekenhuis in Otrobanda heeft donderdagmiddag om de tafel gezeten met de leiding van het St. Elisabeth Hospitaal (Sehos). Volgens Cai Winkel, medisch directeur van Sehos, verliep de vergadering in een goede sfeer.

De commissieleden, die door de coalitiepartijen zijn aangesteld, hebben het masterplan dat door architect Dito Abbad is ontworpen in ontvangst genomen en kregen hierover een presentatie. Het ziekenhuis wil stapsgewijs op het ziekenhuisterrein bijbouwen en renoveren.

Volgens de medisch directeur heeft de commissie hen gevraagd om enkele punten nader uit te werken en deze zo spoedig mogelijk aan de commissie te doen toekomen, zodat ze met hun conclusies kunnen komen. Winkel, die niet nader in wil gaan op de aard van de vragen, stelt dat de vragen van de commissie zeer ‘to the point’ waren en heel duidelijk. In de loop van de komende week zal het Sehos de antwoorden op deze vragen formuleren. Winkel: “Ik ben een optimistisch mens en vind dat we een goed plan hebben en ik heb goede hoop dat het voor elkaar komt.”

De volgende vergadering is op 15 juli gepland.

Bron: Amigoe, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top