Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Nolda Römer-Kenepa beëdigd als tweede waarnemend gouverneur op Curacao

25-06-2013 1

CURAÇAO – Nolda Römer-Kenepa is door de waarnemend Gouverneur van Curaçao Adèle van der Pluijm-Vrede, beëdigd als tweede waarnemend Gouverneur. Dat laat de regering van Curaçao weten. Vrijdag overlegt Römer-Kenepa tijdens een plechtige vergadering van de Staten van Curaçao een afschrift van het besluit.

De gouverneur van Curaçao is de vertegenwoordiger van de Koning in diens hoedanigheid van hoofd van de regering van Curaçao, en tevens vertegenwoordiger van de regering van het Koninkrijk. Römer (60) is geboren op Curaçao. Zij studeerde moderne geschiedenis aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en was hoofd van het Nationaal Archief van de Nederlandse Antillen en aansluitend van Curaçao. Dit jaar werd ze onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Versgeperst.com waarnemende gouverneur Versgeperst Staten Nolda Romer Kenepa NIEUWS Curaçao beëdiging  beediging Romer 291x313

Nolda Römer-Kenepa (links) met waarnemend Gouverneur van Curaçao Adèle van der Pluijm-Vrede

Bron: Versgeperst, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top