Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Nederlandse minister Opstelten bij Justitieel Koninkrijksvierpartijen overleg op Aruba

17/06/2013

 

CURAÇAO – Minister Opstelten van Justitie brengt deze week een werkbezoek aan Saba en Sint Eustatius. Vervolgens bezoekt hij Aruba, waar hij overlegt met de ministers van Justitie Arthur Dowers (Aruba), Nelson Navarro (Curaçao) en Dennis Richardson (Sint Maarten) tijdens het Justitieel Vierpartijen Overleg.

De ministers spreken onder andere over politiesamenwerking, het gevangeniswezen en de kustwacht.

Gesprekken
Op Saba overlegt minister Opstelten morgen onder anderen met gezaghebber Jonathan Johnson en de leden van het Bestuurscollege. Ook brengt de minister een bezoek aan de haven en de luchthaven en woont hij het driehoeksoverleg bij op het politiebureau. Op Sint Eustatius legt minister Opstelten woensdag en donderdag werkbezoeken af aan onder andere de reclassering, de politie, de brandweer en de luchthaven. Verder voert hij gesprekken met gezaghebber Gerald Berkel en de leden van het Bestuurscollege.

Bron: Versgeperst

Share this page:
« Back
Back to Top