Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Max Pandt treedt terug als lid College Financieel Toezicht voor BES-eilanden

06-09-2013

CURAÇAO – Max Pandt, lid van het College financieel toezicht (Cft) van de BES-eilanden, treedt terug. Dat meldt het Cft in een verklaring. Pandt heeft aan Ronald Plasterk, minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, aangekondigd dat hij in oktober, als zijn benoeming vervalt, geen extra termijn wil.

Hij is sinds 2008 Cft-lid. De openbare lichamen zoeken voor de vrijgekomen vacature een vervanger om voor te dragen als lid van het Cft BES. Naar verwachting duurt dat enige tijd, en daarom is het scheidend Cft-lid bereid aan te blijven totdat er een vervanger is gevonden.

Carrière
Pandt heeft een lange carrière als fiscaal specialist. Hij is werkzaam geweest bij de belastingdienst van de Nederlandse Antillen en heeft een eigen belastingadvieskantoor op Sint Maarten. Naast zijn carrière in de belastingwereld, is hij gezaghebber geweest van de Bovenwindse eilanden (Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba). De heer Pandt is een actief publicist en commentator op het gebied van de fiscaliteit en heeft diverse bestuursfuncties.

Bron: Versgeperst, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top