Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Kick-off versterking primaire zorg Curaçao

28-03-2012

CURAÇAO – De kick-off meeting voor het onderzoek naar de versterking van de primaire zorg vond maandag plaats. Dit gebeurde met de Curaçaose Huisartsen Vereniging, de associatie van paramedici en de organisatie van patiënten. De meeting werd ingewijd door de minister Jacinta Scoop-Constancia (Gezondheid).

Het onderzoekt impliceert een inventarisatie van de ligging en functioneren van de primaire zorg in Curaçao. De resultaten zullen bijdragen met maatregelen om de kwaliteit, toegankelijkheid en financiële controle van onze gezondheidszorg en de primaire zorg in het bijzonder, te ondersteunen.

Resultaten
De uitvoering van het onderzoek is in handen van NIVEL (Nederlandse Instituut Voor Onderzoek van de Gezondheidszorg). Voor het eind van het jaar zal NIVEL de resultaten van het onderzoek en hun adviezen voor de versterking van de primaire zorg, presenteren.

Share this page:
« Back
Back to Top