Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Inningssysteem horecavergunningen op Curaçao redelijk op schema

WOENSDAG 5 juni 2013

WILLEMSTAD –  Na een rigoureuze reorganisatie is nu ook het kantoor van de Inningsdienst van het ministerie van Financiën aan de beurt. De dienst is tegenwoordig te vinden aan de Schottegatweg Oost 112 in Saliña in plaats van in het World Trade Center voorheen.

De reden voor de reorganisatie en verhuizing van het Inningkantoor is volgens het ministerie van Financiën ‘de grote achterstand in het behandelen van horecavergunningaanvragen en het innen van betalingen voor vergunningen’. Het ministerie haalt naar eigen zeggen ‘alles uit de kast om de achterstand weg te werken’. ,,De dienst heeft zo’n 2.000 facturen uit 2012 aan horecavergunninghouders weggewerkt. Dit jaar lopen we weer redelijk op schema en zijn we al bezig met het versturen van facturen voor de horecavergunningen voor 2013.” Al met al hoopt het ministerie eind 2013 het hele inningsysteem op orde te hebben.

Bron:  Antilliaans Dagblad

Share this page:
« Back
Back to Top