Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Gemeenschappelijk Hof van Justitie benoemd professor voor onderzoek Curaçaose overheids-NVs

07-08-2013

CURAÇAO – Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie (het Hof) heeft op 15 juli prof. mr. Willems als onderzoeker benoemd, met de opdracht een onderzoek in te stellen naar het beleid en de gang van zaken bij de Curaçaose overheidsvennootschappen Aqualectra, Curoil en RdK. Dat meldt het Hof zelf.

Prof. mr. Willems heeft het Hof bericht inmiddels te zijn begonnen met het bestuderen van de stukken. Na kennisname van het dossier brengt hij enkele bezoeken aan Curaçao om relevante stukken bij de vennootschappen op te vragen en te bestuderen en gesprekken met betrokkenen te voeren. Zijn eerste bezoek vindt volgende week plaats.

Verslag
Na afloop van zijn werkzaamheden maakt prof. mr. Willems een verslag van zijn bevindingen dat hij bij het Hof zal inleveren. Op dit moment kan er nog geen uitspraken worden gedaan over de duur van het onderzoek. Het Hof zal bekend maken wanneer het onderzoek is afgerond.

Bron: Versgeperst, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top