Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Curaçao heeft weer een inspecteur Gezondheidszorg

VRIJDAG 24 MEI 2013, WILLEMSTAD – Dokter Mourillon wordt de nieuwe inspecteur Volksgezondheidzorg. Dat heeft de Raad van Ministers besloten, meldt Radio Hoyer 2. Demissionair minister van Gezondheid Ben Whiteman weet niet met welke opdracht Mourillon te werk zal gaan, maar zegt in ieder geval al het vertrouwen te hebben.

Mourillon is de opvolger van de inmiddels bekende Jan Huurman. Hij verliet begin mei het eiland nadat zijn contract niet werd vernieuwd. Huurman heeft veel stof doen opwaaien omdat hij transparant was over zijn werkzaamheden naar de pers toe. In april werd bekend dat de Inspectie Gezondheidszorg het contract van Huurman niet zou vernieuwen. Joe Alcalá, inspecteur-generaal voor de Volksgezondheid, gaf als reden aan dat het tijd is om iemand lokaal te zoeken.

Bron: Versgeperst Curaçao

Share this page:
« Back
Back to Top