Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Computerstoring zorgt voor lange rij bij Surinaams Centraal Bureau voor Burgerzaken

13/08/2013

PARAMARIBO – Het computersysteem van het hoofdkantoor van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat kampt met een storing. Hierdoor is een ellenlange rij van wachtende mensen ontstaan die een schooluittreksel nodig hebben.

De storing is er sinds maandagmorgen. Honderden mensen hebben uren, tot in de middag, tevergeefs gewacht. Dinsdagmorgen bleek de storing nog niet opgelost. Volgens informatie van CBB-personeel gaat het om een stroomstoring.

De wachtenden zijn voornamelijk ouders en scholieren die een uittreksel nodig hebben voor inschrijving in het voortgezet onderwijs. Dinsdag is de dag dat leerlingen moeten worden ingeschreven. Het humeur van de mensen die in de rij staan wordt er niet beter op, melden mensen vanuit de rij.

Bron: de Ware Tijd, Suriname

Share this page:
« Back
Back to Top