Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Benoemingen Gemeenschappelijk Hof van Justitie

MAANDAG, 01 JULI 2013

WILLEMSTAD — Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, St. Maarten en van Bonaire, St. Eustatius en Saba heeft vier nieuwe benoemingen bekendgemaakt.

De heer S.A.E. Sorton wordt de nieuwe rechter-plaatsvervanger voor Saba bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie. De Rijksministerraad heeft op voorstel van minister Opstelten van Veiligheid en Justitie besloten hem voor te dragen voor benoeming.

Sorton (1947) was eerder gezaghebber van het Eilandgebied Saba en coördinator bij het departement van Justitie van de Nederlandse Antillen. Hij volgt bij het Gemeenschappelijk Hof de heer H.B. Hassell op, die met pensioen is gegaan.

Verder worden de heer mr. W.P.M. ter Berg (1951), de heer mr. F.J.P. Veenhof (1949) en mevrouw mr. A.F.M.Q. Beukers-van Dooren (1952) plaatsvervangend lid van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, St. Maarten en van Bonaire, St. Eustatius en Saba.

Bron: Amigoe, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top